Hindistan'ın Ünlü Kupon Sitesi Artık Türkiye'de!

Hindistan'ın en ünlü indirim sitelerinden bir tanesi olan CouponDunia.in, KuponDunya.com olarak Türkiye'deki alışveriş tutkunlarına da merhaba dedi. 2 yıl önce gibi kısa bir sürede kurulmasına karşın, Hindistan'da aylık 1,3 milyon kişinin ziyaret ettiği ve verilere göre Hindistan'ın ülke genelinde en çok tıklanan sitelerinden bir tanesi olarak gösterilen CouponDunia.in, Türkiye'de de açtığı KuponDunya.com adlı sitesi ile Türk piyasısına da bir el attı. Online alışverişin hızla geliştiği son zamanlarda, ülkemizde var olan bu eksikliği kapatmak isteyen proje geliştiricileri, Türkiye'de görevlendirdikleri tecrübeli bir ekip ile KuponDunya.com'u kurarak şimdiden dikkatleri üzerine çekmeye başladı bile.

Teknolojinin ve internetin hızla geliştiği bir dönemde artık dünyanın her yerinde internetten alışveriş yapmak da etkin bir rol almaya başladı. Normal hayatta gittiğimiz mağazalardaki kampanyalardan günlük veya haftalık indirimler aracılığıyla faydalanabiliyor veya kendimize has pazarlık usulleriyle alacağımız ürünleri daha uygun fiyatlara alabilirken internette öyle bir durum pek mümkün olmamaktadır.Tamda burada KuponDunya sitesi hemen yardımınıza koşuyor. Yemekten giyime, giyimden teknolojiye, teknolojiden ev elektroniğine göre hemen hemen her alanda hizmet veren alışveriş sitelerinin, indirim kuponlarına bu siteden ulaşabilirsiniz.


Türkiye'nin en popüler alışveriş sitelerinden bir kaç tanesi olan Kliksa, Gold Bilgisayar ve Zizigo gibi websitelerin tüm fırsatlarına ve indirim kuponlarına tek tık ile ulaşabilmek artık mümkün. KuponDunya sadece kupon sitesi değil aynı zamanda çeşitli sitelerde mevcut olan kampanyaları, ne tür ürünlerde, ne kadarlık indirimler olduğunu tek bir site üzerinden kolayca görebilme imkanı da veriyor.

Ev elektroniği ihtiyacı gelişen teknoloji ile beraber herkesin vazgeçilmezleri arasındadır. Çeşitli teknoloji ve elektronik sitesinden en uygun fiyat ile en iyi ürüne sahip olmak fırsatları için her gün KuponDunya'yı takip etmenizde fayda var. Kliksa, Gold Bilgisayar gibi tanınmış elektroniği sitelerine ait kliksa promosyon kodu ve gold indirim kuponu ile elde edeceğiniz indirimler ile ev elektroniği ve teknoloji ürünleri ihtiyaçlarınızı daha makul fiyatlarla alabilirsiniz.

Elektronik dışında günlük hayattaki vazgeçilmezlerimizden bir tanesi de giyimdir. Gerek iş görüşmelerinde gerekse günlük hayatımızda ilk izlenim açısından giyinimin büyük bir önemi vardır. En kaliteli markların en iyi ürünlerini giyinmeyi hangimiz istemez ki? Adidas'tan Nike ürünlerine, G-Star, Docker's, Hummel, Lacoste, Mudo, New Balance, Puma, Rebecca vb. daha sayamadığımız bir çok dünya ünlü markanın ürünlerine Zizigo üzerinden sahip olma imkanınız var. Peki ya bu ürünleri indirimli fiyatlara almak istemez miydiniz? İşte tam da burada KuponDunya sitesi devreye giriyor ve site üzerinden dağıtılan onlarca zizigo indirim kuponu ile dünyaca ünlü markaların ürünlerine normalinden daha ucuz bir fiyata sahip olmanıza olanak sağlıyor.

0 yorum:

 
 
OrtayiPisletenV1 - Copyrgiht 2013 - Tüm haklarımı annem kaldırdı - Tema Yapımcısı: TanerC.